Asak Kulturbarnehage – en kulturell fornemmelse

Klikk på bildet for å se vårt helt nye TDM Magasin. cover-thumbnailHer finner du masse informasjon om våre barnehager og stor oversikt over alle barnehager i Halden.
Husk søknadsfristen 15. Mars.

Hva skal jeg velge?
For deg med barn som skal starte i barnehage til høsten er tiden for å velge barnehage her nå. Men hvilken barnehage skal du velge for ditt barn? Noen mener at det er viktig at barna går i en barnehage i nærområdet slik at de får venner som skal begynne på samme skole. Andre har mer fokus på barnehagens innhold og satsningsområder. Samtidig er det viktig at hverdagen blir praktisk for dere som foreldre. Det er ikke alltid lett å vite hva som er viktig for at barnet ditt skal få en trygg og god hverdag. Ditt barn fortjener det beste. Det fortjener en solid ballast med mye omsorg, lek og læring som gjør de sterke og forberedt til å møte livet. Det fortjener en TDM Barnehage.

Husk søknadsfrist for barnehageplass 15. Mars; For å søke klikk på |søknad| .

Velkommen til Asak Kulturbarnehage.
Asak Kulturbarnehage ligger på Nybo i Halden. Her ligger vi høyt med Femsjøen mot nord og Halden mot syd. Vi er en aktiv kulturbarnehage som tilbyr barna en stor bredde i kulturelle aktiviteter som teater, dans, forming og musikk. Vårt største årlige hovedmål som barn, ansatte, foreldre og besteforeldre gleder seg til er når vi setter opp en stor forestilling der alle er med på ærverdige Fredrikshald Teater. På Asak får du ofte en kulturell fornemmelse når du stiger inn døren og hører pianotonene fylle rommene. Vil du gi ditt barn en kulturell og utviklende start på livet så er dette den riktige barnehagen. Velkommen til oss.